Post by thumbhotiwitsfi on Feb 2, 2022 20:16:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
PC, ANDROID, IOS. Трикови CHEATS - HACKS HILL CLIMB RACING 2 RACING. Видео-туториал. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE
Uključuju nove i top Auto igre poput Ado Stunt Cars 2, Vehicles Simulator, Drift Boss, Parking Fury 3 i Hill Climb Racing 2.
Два пута је ова игра имала проблема и НИЈЕ ми дала резултате сесије за тимске победе. Стално квари и "аутоматски" се ажурира све време, тако да се ДА ажурира. Чак сам неколико пута платио да имам пропусницу. Играм у тиму иу тимским сесијама, а ипак не могу да добијем на крају. СМИСЛИ НЕШТО МОЛИМ ВАС.
Моја омиљена игра икада, али је могла бити боља да се може играти и ван мреже са одличним функцијама и ажурирањем када је на мрежи или једноставно дозволити више функција ван мреже. А ствари су веома скупе. Игра је савршена, али игра је СКУПА. Зато сам дао оцену 4/5, требало би да буде 5/5, али депласира моје пакете
Врх игрица👍
јлл
Супер играца
Лоше.
Моја игра се приказује као пауза за одржавање од 4 дана
Интерни оштећени подаци зато ⚠ 1
Најбоља игрица свих времена.мрзим Никиту
Ако означите да аути могу да се продају бице 5 звездица
Разлог због којег сам овој апликацији дао 1 звездицу је зато што је веома неуспешна и говори ми да имам неприкладно име које је МУФФИНДАБА и смрзавам се током трке и не могу да притиснем кочнице. Ово је ужасна игра. (ТОЧНО ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА НЕ ИНСТАЛИРАМ) такође након што сам преузео ову игру, све моје друге игре су почеле да кваре. (ТОЧНО ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА СЕ НЕ ИНСТАЛИРАЈУ)
Download Hill Climb Racing APK.0 for Android devices - Играјте најбољу игру засновану на физици која је икада направљена! Бесплатно!
трка узбрдо данас је популаран жанр игре. Могу се споменути Аспхалт 8, Аспхалт Нитро, Стреет Рацинг 3Д или Црази фор Спеед 2.
Одлична офлајн игра, али трке за шефове су смеће, како да победим намештеног шефа, па чак и ако изгубим или изађем, и даље губим бодове на путу до легендарног.
Душанов отац Јован је био двоструки шампион СФРЈ у мото тркама и шампион ... је FIA European Hill Climb Championship и постао први српски такмичар који се
Ова игра није мултиплаиер.
Здраво...молим вас да ми вратите мој налог 😭😭😭 Не могу да верујем да је мој налог систем означио као варање....мој телефон је био толико заостао у то време и мислим да га систем тако доживљава...ја не знам шта се дешава, али ја не ВАРАМ😭. Ово је једина утешна игра коју имам 😭😭😭 провери мој налог: КенКен - Филипини - Рус тим Моји новчићи су само 92К, а моји дијаманти су само 1к...не трошим своје дијаманте...користим их само недељно изазови 🥺🤧 Не могу да ме забраните без разлога!
несвидја ми се зато сто за халловен стално несто приказује се на екрану
Тимски догађаји су некада били добри, сада су скоро неуиграни.
Преузми Hill Climb Racing 2 APK за Android - Softmedal
Ово је посебна игра.
Искључили сте сервере.ЗастооЗа сада је ова оцена ако ово поправите биће 5 звезда.
Било би лепо кад би имао више возила и када би се новац лаксе зарађивао и да се не чека да би се отворили они поклони
Апликација каже да је ажурирање доступно, али се ажурирање не приказује у Плаистору. И паузирано је јер нема ажурирања. Шта је ово
Ова игра је најбоља која постоји. Савршен убица времена, а у исто време, нешто у шта бисте желели да уложите мало времена и труда. Нема енергије БС или слично. МЕЂУТИМ, постоји проблем са овом игром због којег сам је оценио на само три звездице, а то је количина реклама. После пар трка, оглас. Понекад и после једне трке. Схватам да нема много ствари које би програмерима могле дати стварни новац, али ипак, количина огласа је ван контроле. Не кажем да га искључите, само смањите.
Игра би била ок да није свих реклама. У почетку их је било једва, а сада се појављују након скоро сваке утакмице. Пффт. Деинсталирање.
Добра игра, превише куповина у игрици. Иритира ме и то што препреке у куп тркама утичу само на мене, а не на остале тркаче.
солидна..
Срање живо!!!!!!
Закон
Одлична игра, али превише реклама, а сада постоје огласи које не можете да прођете а да не морате да затворите игру да бисте их обрисали, посебно лажно „ПаиПал вас је изабрао да добијете 750 долара“
Одлична игра, само превише огласа, а такође и веома дугачки огласи. Имао сам само неколико преко 30 секунди.. само ме тера да затворим игру.
Забранили су ми
Након ажурирања, и даље се приказује Гото сторе. Зашто?
Врло добра игра
Игра је била лепа са старијим верзијама сада имам новац него и не можете ништа да урадите, морате да завршите ранг да бисте било шта откључали
Све се бори да се предњи крај не преврне, дај му мало гаса и само се преврне, притиснути кочнице, задњи крај се подиже и ти преокренеш на другу страну која је забава борба да предњи крај остане укључен земља рупа време
Добра је игра, али морате платити толико додатака да бисте могли да играте без додавања
Огласи на сваке 3 трке су бс. Поправите огласе који иду на потпуно црни екран и морају изаћи из игре и вратити се